onsdag 11. mars 2009

Interrail - Madrid

Vi kom til Madrid på formiddagen 4.juni, sjekket inn og dro ut i byen. Madrid var den byen vi hadde minst planer for, vi visste ikke så mye om byen på forhånd. Den første dagen ruslet vi derfor bare rundt i byen og så oss om, og vi så slottet og katedralen. Vi fant også en internettkafé og fikk sendt mail hjem og bestilt hotell i Barcelona.

Neste dag dro vi til stasjonen for å kjøpe togbilletter videre til Barcelona, men det var vanskelig ettersom ingen der kunne snakke engelsk. Med en blanding av engelsk, det lille jeg kan av spanske gloser og tegnspråk klarte jeg heldigvis til slutt å skaffe oss billetter. Så gikk vi til det eneste fastsatte på Madridplanen, Prado. Der gikk vi en stund, mye fint å se. Ellers ruslet vi rundt i byen, spiste mat og is. Dagen etter tok vi hurtigtog til Barcelona, det brukte 3,5 time fra Estación de Atocha til Barcelona Sants. Det var greit at vi ikke hadde mer enn to dager i Madrid, fin by, men vi kunne nok litt for lite om byen til at den kunne bli virkelig interessant.






Katedralen i Madrid


Goya utenfor Prado



Anni på toget til Barcelona. Det var litt moro med skjerm som viste km/t. De viste også film, Bee movie, men selvfølgelig var den dubba:)













Ingen kommentarer: